Inmiddels worden er serieus euro’s verdiend!

Wat enorm leuk als je regelmatig een bericht krijgt dat je weer een commissie hebt verdiend. Echt zooooo cool!!! Het mooie is dus dat het echt werkt! Geld verdienen op het internet is mogelijk. En geld verdienen zonder te werken dus ook. De eerlijkheid gebiedt natuurlijk te zeggen dat je er wel degelijk iets voor… Read More »

Passief inkomen

Passief inkomen verdienen betekent dat je geld verdient zonder dat daar directe (persoonlijke) inspanningen tegenover staan. Het betekent niet dat je achterover kunt gaan zitten wachten tot het geld binnenkomt. In onze werkmaatschappij zijn we gewend dat we actief inkomen verdienen. We worden betaald voor het werk dat we doen, de inspanning die we (doorgaans… Read More »

Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is een geweldig online programma waarmee je leert hoe je geld kunt verdienen op het Internet. Passief inkomen verdienen De Affiliate Marketing Revolutie is een product van Jacko Meijaard die de Internet Succes Gids heeft opgezet. Hij geeft zelf aan dat hij door middel van affiliate marketing een riant inkomen verdient… Read More »

Cursus WordPress

De basis voor affiliate marketing is dat je een eigen website kunt maken. Daartoe is een cursus WordPress erg handig (en leuk!). Je kunt dit natuurlijk op eigen houtje gaan proberen, maar als je er echt snel handig in wilt worden raad ik je aan om een cursus WordPress te volgen. Cursus WordPress is een investering… Read More »

Website hosting voor beginners

Een website maken en laten hosten is echt niet ingewikkeld. Ik had het nog nooit gedaan en heb er inmiddels een stuk of 10 in de lucht. In de Internet Succes Gids wordt uitgelegd hoe dat heel eenvoudig kan. Volg gewoon de stappen precies zoals ze worden uitgelegd en binnen een uur heb je jouw… Read More »

Geld verdienen op internet

Geld verdienen op internet is eigenlijk heel eenvoudig. En er zijn honderden manieren om dat voor elkaar te krijgen. Ik ben zelf fan van het promoten van producten en diensten van anderen. En als dat tot verkopen leidt krijg ik daar een commissie over. Affiliate marketing heet dit. Niet moeilijk, erg leuk en een eenvoudige… Read More »

Het is gelukt om online geld te verdienen!

Wat enorm leuk is dit! Via Paypro kreeg ik mijn eerste bericht binnen ‘je hebt het volgende product succesvol gepromoot!’. Wat een kick geeft dat! Het werkt dus echt en ik heb mijn eerste euro’s online verdiend. Zonder te ‘werken’. Natuurlijk heb ik er iets voor moeten doen, maar niet door mijn eigen uren te… Read More »