Waarom deze site?

Geld verdienen op het Internet als alternatief voor een baan

Het is eigenlijk een achterhaald idee dat we zouden moeten werken om geld te verdienen. Werk mag of moet juist boeiend zijn, uitnodigen om talenten te gebruiken, energie geven, ons helpen om ons te ontwikkelen enzovoort. Maar vaak is het dat niet. En doen we ons ding in ons werk omdat we immers de rekeningen moeten betalen.

Maar wat nou als dat niet langer zo is? Wat nou als ons inkomen ergens anders vandaan komt zodat we bewust kunnen kiezen voor werk. Kunnen kiezen of we willen werken, hoeveel en wat. En alleen maar doen wat we echt graag doen, waar we in geloven en waar we ons lekker voelen! Dat bedoel ik met geld verdienen  zonder te werken!

Dat vraagt dus om een methode om ons geld op een andere manier te verdienen dan door middel van ons werk.

Welkom in de wereld van Internet en Affiliate Marketing

Internet marketing is hot. Als veertiger loop ik waarschijnlijk lichtjaren achter. En lees en hoor ik over talloze manier om online geld te verdienen. In dit blog ga ik op onderzoek uit. Ik deel mijn ervaringen en hoop zo een antwoord te vinden op de vraag of geld verdienen via Internet makkelijk is zodat ik (als ik kies voor werk) dat financieel gezien onafhankelijk kan doen…

Heel benieuwd naar deze reis en hoor graag jouw ervaringen en inzichten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *