Website hosting voor beginners

By | augustus 13, 2016

Een website maken en laten hosten is echt niet ingewikkeld. Ik had het nog nooit gedaan en heb er inmiddels een stuk of 10 in de lucht. In de Internet Succes Gids wordt uitgelegd hoe dat heel eenvoudig kan. Volg gewoon de stappen precies zoals ze worden uitgelegd en binnen een uur heb je jouw eigen website in de lucht!

Website Hosting voor beginners

Om een website op het Internet te krijgen en houden heb je een website hosting partner nodig. Die zorgt ervoor dat je website in de lucht blijft en vindbaar is. Ik heb het allemaal via Versio geregeld. Je kunt zoeken of een domeinnaam nog beschikbaar is of niet en er direct een of meerdere registreren. Als je er een webhosting pakket bij neemt (en dat kan al vanaf 0,50 euro per maand) ben je dus ‘live’.

Stap voor stap je website bouwen

In het programma ‘De affiliate marketing revolutie’ van de Internet Succes Gids leer je stap voor stap al meteen in module 1 hoe je je website kunt claimen en opzetten. Daar wordt ook uitgelegd hoe dat met Versio werkt zodat je het alleen maar na hoeft te doen. En geloof me, het is echt simpel en ook nog leuk!

Klaar om geld te verdienen op het Internet?

Ben jij er klaar voor om geld te gaan verdienen op het Internet en voortaan nooit meer te hoeven werken om je geld te verdienen? Lekker op het strand te zitten en zien dat het geld vanzelf binnen komt? Dan raad ik je van harte aan om vandaag nog met de cursus ‘De affiliate marketing revolutie’ van de Internet Succes Gids aan de slag te gaan. Klik hier om direct te beginnen en ik wens je toe dat je snel bakken met geld gaat verdienen op het Internet!

Robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *